Over ons

Sundance Paardensolariums is voortgekomen uit passie voor de paarden sport en wij hebben ons over de jaren heen ontwikkeld tot experts op het gebied van ontwikkeling, productie, verkoop & advies van solariums ten behoeve van de Nederlandse en wereldwijde paardensport. Sundance houd zich dan ook alleen bezig met solariums en voert dan ook geen andere producten in haar programma dan alleen producten die gerelateerd zijn aan de solariums.  
Het paarden welzijn is altijd een belangrijke drijfveer geweest in de ontwikkeling van onze solariums.
Vele sporters wereldwijd met grote naam, en met prachtige zeges op wereld en Olympisch niveau maken gebruik van onze solariums, zij spelen ook een grote rol in de ontwikkeling van nieuwe technologieën en kunnen altijd rekenen op volledige ondersteuning in hun passie voor de paarden sport.
Paardensport Nederland

 
Expertise

Wij hebben doelbewust gekozen om ons enkel en alleen te richten op paardensolariums. Juist door enkel gericht te zijn op paardensolariums zijn wij in staat om onze vakkennis scherp en bekwaam te houden. Om deze reden zijn wij u blijvend van dienst met goede service.


Missie

Om de paardenhouders, fokkers en ruiters blijvend een duidelijke, transparante en betrouwbare informatie te bieden hebben wij deze webshop opgestart.

Hoe vind u relevante en nuttige informatie om u paard optimaal te begeleiden en te trainen.


Visie

Elke stal voorzien van een Sundance paardensolarium en levenslustige paarden.