Over ons

Nederland kent ruim 1.400 maneges en instellingen voor de paardensport waar er momenteel zo’n 293.500 paarden en pony’s leven. De Nederlandse paardensport heeft een rijke historie, we wonnen over de jaren maar liefst 23 Olympische medailles. Er kan dus wel gesteld worden dat een groot deel van Nederland een heuse passie voor paarden kent, iets dat ons tot een waar paardenland maakt.
Sundance Paardensolariums is voortgekomen uit bovengenoemde passie en is expert op het gebied van verkoop & advies van paardensolariums ten behoeve van de Nederlandse en Engelse paardenbranche. Het paardenwelzijn is altijd een belangrijk speerpunt voor de paardenbranche, dit is een oogpunt dat wij van het Sundance team goed begrijpen en delen met onze klanten.  
Paardensport Nederland

 
Expertise

Wij hebben doelbewust gekozen om ons enkel te richten op solariums voor het paard in plaats van een bredere productlijn aan te bieden. Door enkel gericht te zijn op paardensolariums zijn wij in staat om onze vakkennis scherp en bekwaam te houden. Om deze reden zijn wij u blijvend van dienst met goede service in de vorm van duidelijk en transparant advies, en paardensolariums van een kwalitatief hoog niveau.


Missie

De paardenhouders en (professionele) ruiters blijvend een duidelijke, transparante en betrouwbare webshop bieden waar zij zich kunnen laten informeren over het profijt van paardensolariums en hen zodoende een manier bieden om het welzijn van zijn of haar paard(en) te verhogen.


Visie

Elke stal voorzien van een Sundance paardensolarium en levenslustige paarden.