Sundance producten & service

Sundance kent een ruim assortiment aan paardensolariums en biedt u de mogelijkheid een paardensolarium samen te stellen dat het beste bij uw stal past. De ongekende mogelijkheden van een Sundance Solarium liggen in het modulaire systeem. Alle modellen zijn aan elkaar te koppelen waardoor u een geheel eigen model kunt creëren. Ook al gaan er jaren voorbij, u kunt onderdelen aanschaffen en uitbreiden, makkelijker kan het niet.

föhn functie & UVA-B verlichting

Uniek aan het Sundance solarium is de föhn functie, door de elektronische traploze regeling kunt u de ideale temperatuur van de heerlijke warme lucht zelf regelen. De combinatie van de ventilatoren, lampen en de speciale conisch gevormde plastic ringen om de lampen zorgen ervoor dat een Sundance solarium 25% meer rendement heeft dan paarden solariums van andere merken. Ook is het mogelijk UVA-B verlichting te monteren, deze worden vaak gebruikt door fokkers en hengstenhouders om in het begin van het jaar de merries het gevoel van voorjaar te geven.

UVA-B licht stimuleert de hypofyse in de hersendelen waardoor hormonen vrijkomen die een eisprong bevorderen. UVA-B licht kunt u ook gebruiken bij te kort aan daglicht huidaandoeningen zoals schimmels en mok. sundance Solariums zijn gebouwd naar de laatste C.E. richtlijnen en voldoen aan alle eisen welke wereldwijd gevraagd worden. Sundance solariums kunnen desgewenst ook met een regelkast voor aan de wand geleverd worden. Ontdek meer over UVA-B verlichting.

Sundance muntkasten

Complementair aan de paardensolariums biedt Sundance een assortiment aan muntkasten. Deze muntkasten worden ingezet als betaalsysteem in stallen van maneges.